Ученик на НПГ в топ 10 на Kangaroo Global Linguistics и блестящ успех в Солун

Във впечатляваща демонстрация на лингвистични умения и знания, Тони Гърков, ученик от 10. клас в Неврокопска професионална гимназия “Димитър Талев”, се нареди в топ 10 на международния кръг на състезанието по английски език Kangaroo Global Linguistics. Състезанието се проведе в Солун и включваше интензивни три дни изпитания.
Участниците от цял свят се изправиха пред предизвикателството да докажат своето владеене на английски език в съответното ниво. Тони не само се справи с блестящ успех, но се класира сред най-добрите участници в състезанието.
За неговия изключителен труд и ангажираност той беше удостоен с медал, сертификат и награда. Той не само прослави училището ни, но и Гоце Делчев, а също така и България. Със своя успех Тони се превърна в гордост за образователната система на България.
В свободното си време участниците имаха възможността да се насладят на културното богатство на Солун, разглеждайки музеи и културни обекти, които зареждат с вдъхновение и знание.
Този успех е не само отличие за Тони, но и вдъхновение за младите поколения в стремежа им към знание и международно признание.

Leave a Reply

Your email address will not be published.