Покана за иновационен лагер

Покана за иновационен лагер

Във връзка със Световната седмиица на предприемачеството 2020 г., Катедра „Икономика и туризъм“ заедно с Джуниър Ачийвмънт България имат удоволствието да ви поканят да присъствате на иновационен лагер. В рамките на седмицата от 16-20 ноември не само възпитаниците на Неврокопска професионална гимназия „Димитър Талев“, но и милиони млади хора по света, ще вземат участие в инициативи, насърчаващи предприемаческо мислене и поведение, генерирайки нови идеи и търсейки нови пътища за развитие.

От старта си през 2008 г. инициативата за отбелязване на Световната седмица на предприемачеството е достигнала и е помогнала на близо 50 милиона души да развият своя потенциал и да възродят предприемаческата екосистема в своята страна. Кампанията се е развила през годините от инициатива, която вдъхновява младите хора, до събитие, в което се включват предприемачи, инвеститори, политици и обществени структури, които заедно допринасят за растежа на икономиката и културата на различните страни. 

Откриването на събитието ще се състои на 19 ноември 2020 г. от 13:30 ч. в Мултимедийния център на НПГ „Димитър Талев“ или в платформата MS Teams според актуалната противоепидемологичната обстановка в страната, защото здравето за нашите ученици, техните близки и нас самите  е приоритет. 

Учениците, желаещи да се включат в предизвикателството, трябва да изпратят заявление на inov.lager.npg@abv.bg в срок до 16 ноември 2020.

ЗАЯВЛЕНИЕТО образец може да изтеглите ТУК

Leave a Reply

Your email address will not be published.