Клуб “Взаимопомощ” за 14 февруари…

Клуб “Взаимопомощ” за 14 февруари…

Днес в НПГ преобладаваше любовно време.
С неоценимото участие на Клуб Взаимопомощ, ръководен от г-жа Mariana Gurova цяла сутрин валяха сърца, валентинки, целувки и усмивки!

Учениците и учителите на НПГ “Димитър Талев” за пореден път се забавляваха в училище като отправиха много положителни послания по между си. В класните стаи и коридорите имаше много еуфория и ентусиазъм. Всички бяха повлияни от вълшебството на емоциите. Магията на човешките взаимоотношения придоби червени краски. Положителната енергия, която се разпространяваше навсякъде провокира и даде тласък на много приятелства. Учениците, които са естествени носители на този положителен заряд почустваха на практика усилващия ефект на положителните емоции.

Екипът на клуб “Взаимопомощ” сътвори арт-рамка от сърца със съдействието на г-жа Воденова, учител по декоративно рисуване и провокира много приятни емоции и усмивки в деня на Св. Валентин. Златина Ковачева, Теодора Бързева и Мария Илчева реализираха едно съкровено желание, да открият щастието през обектива и да го разпространят като вирус сред всички земляни .


ПП Няма лек срещу ЛЮБОВТА! Всички носители – са обречени да обичат и да бъдат обичани!

Честит Св. Валентин!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.