Ателие “Провокация” към НПГ с представяне на Коледна композиция

Добре дошли в ателие “Провокация ” с ръководител ст. уч. Калинка Белева.
Едно уникално място, където се съчетават иновации, креативност и ръчна изработка. Имаме удоволствието да ви представим нашата Коледна композиция, която е вдъхновена от традиционната коледна атмосфера, но със свой собствен, провокативен замах.
Колекцията включва елегантни елени, които придават усещане за приказна магия и вълшебство. С внимание към детайлите, те са изработени с изключителна изящност и съчетават традиционни форми с модерен стил. Всеки елен е уникален и носи своя собствена нотка на красота и елегантност.
Шейната в колекцията е плод на креативност и иновации. Тя не представлява просто елемент на коледния декор, а истинско произведение на изкуството. Използват се различни материали и текстури, за да се създаде усещане за уют и топлина, което само коледните празници могат да предложат.
Но най-вълнуващият елемент в колекция е ръчно изработената камина. Тази камина е нещо повече от просто декоративен елемент – тя е фокусът на уюта и обичта, който Коледа носи със себе си. Изработена с грижа и внимание към детайлите, камината предава усещането за топлина и семейна обич.
Всяка коледна композиция в колекция е уникална творба на изкуството, ръчно изработена от нашите талантливи ученици. Съчетаване на традиционни елементи с неочаквани акценти, за да предложим нещо, което не само ще служи за украса , но и ще зареди атмосферата с радост и вълнение.
Заповядайте в главното фоайе на НПГ”Д.Талев ” и се насладете на уникалната красота на нашата Коледна колекция.

Leave a Reply

Your email address will not be published.