Учител на НПГ с награда от престижната национална класация на Дарик Радио “40 до 40”

С гордост споделяме невероятния успех на нашия учител по английски език, Dimitriya Hadzhieva! 🎓
Тя бе избрана сред 500 млади и успешни българи за престижната класация на Дарик радио “40 до 40”, издание 11! 🏅
На 8 октомври, на тържествена церемония под надслов “Всеки може да промени всичко” , Димитрия бе отличена за своя принос в образованието и за неуморната си работа, която вдъхновява ученици и колеги. Тази награда не е просто признание за нейния професионализъм, но и за любовта ѝ към преподаването и стремежа да вдъхва увереност на младите хора.
Димитрия бе гост на популярния водещ Драгомир Симеонов по Дарик радио, където двамата обсъдиха съвременните предизвикателства пред образованието, важността на мотивацията и как един учител може да промени съдбата на своите ученици. Те говориха за това как учителството е не само професия, но и призвание – мисия, която изисква постоянна отдаденост и страст.
В интервюто си тя сподели вдъхновяващи истории от своята практика – как окуражава децата да вярват в мечтите си и им помага да постигнат дори най-смелите си цели. 🎯
Поздравяваме Димитрия за нейното постижение и за вдъхновението, което носи на всички нас! Да бъдеш учител не е лесна задача, но когато си посветен на мисията си, успехите следват!

Leave a Reply

Your email address will not be published.