Ученици от направление “Облекло”, клуб “Провокация” и клуб “Компютърно конструиране”,взеха участие в благотворителен базар “С обич и добро сърце”

На 17.11.2023г. ,учениците от НПГ”Д. Талев”,направление “Облекло”, клуб “Провокация” и клуб “Компютърно конструиране”,взеха участие в благотворителен базар “С обич и добро сърце” в подкрепа на онкоболните жени от региона.
Събраната сума е 848лв.
Благотворителните базари не са просто събития, а са символ на обединение и солидарност. Те ни напомнят, че с малки действия можем да направим големи промени в света около нас.
С участието на нашите ученици, този базар става пространство, изпълнено с любов и грижа, където всеки присъстващ има възможността да допринесе за постигането на по-здраво и благополучно общество.
Благодарим на всички, които подкрепят тази благородна кауза и се надяваме, че този ден ще бъде запомнен не само като ден на дарения, но и като израз на нашата обща ангажираност към здравето и благосъстоянието на онези, които в борбата с рака на гърдата ни напомнят за важността на силата на човешката душа.

Leave a Reply

Your email address will not be published.