Трето място на  XVIII ПАНАИР НА УЧЕБНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ “МЛАД ПРЕДПРИЕМАЧ”- гр. Пловдив

Трето място на XVIII ПАНАИР НА УЧЕБНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ “МЛАД ПРЕДПРИЕМАЧ”- гр. Пловдив

Ученици от Неврокопска професионална гимназия „Димитър Талев“ спечелиха трето място на  XVIII ПАНАИР НА УЧЕБНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ “МЛАД ПРЕДПРИЕМАЧ”-гр. Пловдив,  в конкурса за най-добра туристическа оферта, организиран от туристическа агенция „Миел“. Регистрирана само преди 6 месеца, учебната тренировъчна фирма „Фъни Дейс” ООД, спечели почетното бронзово място, благодарение на екипната  работа и ентусиазма на учениците. Международният панаир на тренировъчните фирми „ТФ ФЕСТ 2015“ се проведе на 24 и 25 април и в него участваха 104 предприятия на ученици и студенти от България, Румъния и Черна гора.

За поредна година утвърдената туристическа агенция зададе интересен туристически казус, с който ученици от цялата страна трябваше да се справят, спазвайки редица изисквания и критерии при изготвяне на офертата. Темата на заданието бе: Пътуване в България – Фестивал на розите, Казанлък 2015 г. До участие бяха допуснати всички учебни фирми с предмет на дейност Туризъм, независимо дали са участници в ТФ ФЕСТ 2015 г.

Учебно-тренировъчната фирма „Фъни Дейс“ на НПГ „Димитър Талев“ представи своята оферта на английски език, според критериите за оценка и спази всички допълнителни изисквания. По време на ТФ ФЕСТ 2015 бе проведено лично събеседване и възпитаниците на НПГ „Димитър Талев“ с ръководител г-жа Надежда Илиева бяха отличени като третите най-добри туристически агенти в страната.

<span “font-size:11.0pt;line-height:=”” 115%;font-family:”calibri”,”sans-serif”;mso-ascii-theme-font:minor-latin;=”” mso-fareast-font-family:calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-hansi-theme-font:=”” minor-latin;mso-bidi-font-family:”times=”” roman”;mso-bidi-theme-font:minor-bidi;=”” mso-ansi-language:bg;mso-fareast-language:en-us;mso-bidi-language:ar-sa”=””>Осемнадесетият международен панаир “ТФ ФЕСТ 2015” е включен от Министерството на образованието и науката в календара за състезанията за обучаваните по професии от професионалните направления и е единственото в България състезание по професии с международно участие.

Leave a Reply

Your email address will not be published.