Представяне на книгата “Хората, които променят България 2” в НПГ

🎉Развълнувани сме да обявим, че на 20.03. бе организирана среща с Даниел Пенев – журналист, преводач, писател, но най-вече – човек, търсещ доброто навсякъде и у всекиго. По време на срещата Даниел Пенев представи своята нова книга „Хората, които променят България 2“ и отговори на въпросите на всички присъстващи.
📚 За да отбележим излизането на тази завладяваща нова книга, нашето училище имаше удоволствието да бъде домакин на изключителната среща, на която присъстваха ученици, преподаватели и гости, които имаха възможността да чуят Даниел Пенев да говори за вдъхновението за книгата, процеса на писане и много други неща. Беше уникална възможност да се потопим по-дълбоко във вълнуващия свят на този изключителен автор и да научим от неговия опит и визия.
📖 Беше невероятно да видим членовете на нашата училищна общност да се ангажират с представянето на книгата и да се учат от невероятния талант на автора. Неговата страст към разказването на истории, посветеност и отдаденост се проявиха наистина ясно по време на срещата и ние сме благодарни за времето, което той отдели.
🌟 Поощряваме всички да се докоснат до копие на „Хората, които променят България“ и да преживеят емоциите на Даниел Пенев.
Благодарим на Katerina Kobakova, без чиято неизчерпаема енергия това събитие нямаше да бъде реалност.

Leave a Reply

Your email address will not be published.