Посрещане на чуждестранни учители и ученици по програма „Еразъм+“ в НПГ

Днес, 05.10., възпитаниците на НПГ „Димитър Талев“ посрещнаха чуждестранни учители и ученици по програма „Еразъм+“ от Италия, Полша, Турция, Португалия и Румъния, чийто домакин е III ОУ „Братя Миладинови“, гр. Гоце Делчев.
На гостите ни им бе предоставена възможността да разгледат специализираните класни стаи – центъра по облекло, центъра по туризъм, кабинетите по роботика, физика и химия, както и спортната зала на гимназията, където се потопиха в атмосферата на един учебен час в любимото училище.
Възпитаниците от 11.а клас, специалност „Организация на туризма и свободното време“, демонстрираха на практика наученото в часовете по професионална подготовка. Знанията и отличните им комуникативни способности на английски език допринесоха за бързата адаптация на гостите в новата и модерна училищна среда. Нашите „екскурзоводи“ показаха гостоприемство, а специалните ни посетители останаха впечатлени от материалната база на НПГ „Димитър Талев“, благоприятното и лесно общуване с връстници и възможността за създаване на бъдещи приятелства.

Leave a Reply

Your email address will not be published.