Общото SELFIE на 700 учители и ученици остава в историята на НПГ “Д. Талев”

Общото SELFIE на 700 учители и ученици остава в историята на НПГ “Д. Талев”

Около 700 ученици и учители от НПГ „Димитър Талев” днес в първото голямо междучасие се подредиха в двора на школото и изписаха с телата си името на учебното си заведение.

Инициативата за общото SELFIE, което бе снимано от тримата директори за един ден от покрива на училището, ще остане в историята на Неврокопската професионална гимназия  „Димитър Талев”, а участвалите в него учители и ученици ще си спомнят за най-красивия и емоционален Ден на ученическото самоуправление.

Ръководството на гимназията и Ученическият парламент внесоха символика в мероприятието, като неслучайно избраха за провеждането му знаменитата дата 9-и май.

Днес на директора на училището Благой Мигдин се наложи, макар и за един ден, да отстъпи кабинета си и да делегира директорските си права и задължения на председателя на Ученическия парламент Кезим Медев, който през 2015 година заедно със своите заместници Никола Спиров, Любка Късова и Явор Дренков ще завърши средното си образование в елитната неврокопска гимназия.

Учители – ученици също за един ден поеха учебния процес, като на общо основание, освен че предаваха уроци, изпитваха съучениците си.

В емоционалния ден на ученическото самоуправлевние за най-добър учител бе номиниран Ахмед Манов. В края на деня директорът Благой Мигдин похвали достойните ръководители на училището, които се справиха отлично и заслужиха още по-голямо доверие пред съученици, учители и директори.

Picture

Leave a Reply

Your email address will not be published.