“МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН”

“МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН”

За поредна година НПГ „Димитър Талев“, съвместно с Общинска администрация – Гоце Делчев ще се включи в инициативата, инициирана от Джуниър Ачийвмънт България – „Мениджър за един ден“.

    По време на това очаквано от младите хора събитие, утвърдени професионалисти от всички сфери на бизнеса и обществения живот и висши държавни управници дават възможност на младежите да се запознаят с реалната работа на съответната организация. Реализирайки на практика своята социална отговорност, домакините потапят своите „мениджъри за един ден“ в работното си ежедневие, показват им отвътре как работи техният сектор и ги вдъхновяват да открият своето професионално призвание.

Инициативата е в пълен синхрон с политиката на Европейския съюз образованието да бъде с практическа насоченост, за да могат младите хора да получат истинска подготовка за реалния свят на бизнес отношенията.

На 17.11.2016. от 09,30 ч. девет ученици от Неврокопска професионална гимназия „Димитър Талев“ ще заемат своите „работни позиции“ в Общината и в рамките на един работен ден ще „управляват“ Гоце Делчев и региона.
Picture

Leave a Reply

Your email address will not be published.