За един различен ден в НПГ, ЗАЯВЕТЕ СВОЯТА ПОЗИЦИЯ !

За един различен ден в НПГ, ЗАЯВЕТЕ СВОЯТА ПОЗИЦИЯ !

Скъпи приятели,
По случай ,,Денят на розовата фланелка“ – световен ден за борба с  ТОРМОЗА между връстниците, Ви приканваме в сряда – 27 февруари, да се присъедините към нас, УЧЕНИЦИТЕ от клуб „ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ“, и да заявите своята позиция на активност или безразличие по темата за НАСИЛИЕТО.


Искате да участвате? Единственото нещо, което трябва да направите, за да изразите своята подкрепа и съпричастност към разрешаване проблема за тормоза между връстници, е просто да облечете някоя своя дреха, маратонки или шапка, или … каквото се сетите, в розов цвят.


Какво искаме ние? Да провокираме всички Вас – нашите връстници, родители, учители, към споделяне и говорене по темата. Надяваме се по този начин всеки един от нас да открие своя принос за изграждане на хуманни и позитивни взаимоотношения в училищната общност!


… И за да създадем по-голяма тръпка …, ще направим преброяване по класове за участие на най-голям брой ученици, облечени с цвета на подкрепата – розовия. Най-активният клас ще получи грамота за „Най-якият клас на НПГ“ и … още нещо.
Освен това можете да споделяте индивидуални снимки или снимки с приятели в Нпг инфо, облечени в розово в знак на подкрепа на инициативата.


Нека всички знаят, че не се страхуваме да бъдем себе си! Колкото сме повече, толкова сме по-силни!
                                                       Клуб „Заедно можем повече“

Leave a Reply

Your email address will not be published.