Седмица на предприемачеството в НПГ

Във връзка със Световната седмица на предприемачеството 2021 г., Катедра „Икономика и туризъм“ заедно с Джуниър Ачийвмънт България имат удоволствието да ви поканят на традиционния иновационен лагер в Неврокопска професионална гимназия „Димитър Талев“ .

Откриването на събитието ще се състои на 18 ноември 2021 г. от 14:00 ч. в Мултимедийния център на НПГ „Димитър Талев“ или в платформата MS Teams според актуалната противоепидемиологичната обстановка в страната, защото здравето за нашите ученици, техните близки и нас самите  е приоритет.

Кампанията се е развила през годините от инициатива, която вдъхновява младите хора, до събитие, в което се включват предприемачи, инвеститори, политици и обществени структури, които заедно допринасят за растежа на икономиката и културата на различните страни. В рамките на седмицата и възпитаниците на НПГ ще покажат амбиция и хъс за демонстриране на предприемаческо мислене и поведение, генерирайки нови идеи и търсейки нови пътища за развитие.

Учениците, желаещи да се включат в предизвикателството, трябва да изпратят заявление на inov.lager.npg@abv.bg в срок до 17 ноември 2021 г.

ЗАЯВЛЕНИЕ за участие може да изтеглите от ТУК.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.